Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de tomaten en leg ze in de ovenschaal met de snijkant naar boven. Besprenkel ze met 2 eetlepels olie en bestrooi met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak de visschnitzels krokant volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de tomaten de laatste 20 minuten in de oven bij de vis. Bereid de aardappelpuree en de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de boontjes uitlekken in een vergiet en schep ze om met de overgebleven olie en de knoflook. Verdeel de sperziebonen over 4 borden, leg de tomaat erop en leg er een visschnitzel bij. Serveer met de puree.
Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree
- algemeenEen beetje mosterd of mierikswortel door de aardappelpuree maakt de puree wat pittiger.
Gerelateerde recepten
Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree

hoofdgerecht
4 personen
455 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de tomaten en leg ze in de ovenschaal met de snijkant naar boven. Besprenkel ze met 2 eetlepels olie en bestrooi met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak de visschnitzels krokant volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de tomaten de laatste 20 minuten in de oven bij de vis. Bereid de aardappelpuree en de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de boontjes uitlekken in een vergiet en schep ze om met de overgebleven olie en de knoflook. Verdeel de sperziebonen over 4 borden, leg de tomaat erop en leg er een visschnitzel bij. Serveer met de puree.
algemeen:Een beetje mosterd of mierikswortel door de aardappelpuree maakt de puree wat pittiger.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 trostomaten
3 eetlepels olijfolie
1 theelepel Provençaalse
2 pakken visschnitzels
2 zakjes aardappelpuree
1 pak sperziebonen
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
ovenschaal