bewaar
Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree
Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree
bewaar

Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree

10 min. bereiden
25 min. wachten
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

trostomaten

3 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

Provençaalse

2 pakken

visschnitzels

2 zakjes

aardappelpuree

1 pak

sperziebonen

1 teen

knoflook

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de tomaten en leg ze in de ovenschaal met de snijkant naar boven. Besprenkel ze met 2 eetlepels olie en bestrooi met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak de visschnitzels krokant volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de tomaten de laatste 20 minuten in de oven bij de vis. Bereid de aardappelpuree en de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de boontjes uitlekken in een vergiet en schep ze om met de overgebleven olie en de knoflook. Verdeel de sperziebonen over 4 borden, leg de tomaat erop en leg er een visschnitzel bij. Serveer met de puree.

algemeenEen beetje mosterd of mierikswortel door de aardappelpuree maakt de puree wat pittiger.