bewaar
Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree
Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree
bewaar

Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree

20 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

1 zak

kookaardappelen

1 pak

tuinerwten

2 x 2 doosjes

lekkerbekjes

1

ui

4 eetlepels

olijfolie

2 eetlepels

citroensap

1 zakje

botersla

2 struikjes

witlof

Dit heb je nodig

  • aardappelstamper

Aan de slag

Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 3 minuten de tuinerwten toe. Warm de lekkerbekjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 1 eetlepel olie goudbruin. Giet de aardappelen en erwten af, stamp ze tot puree en schep de ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Klop een dressing van de rest van de olie met het citroensap en zout en peper naar smaak. Meng de botersla en de witlof met de dressing. Serveer de salade en de erwtenpuree bij de lekkerbekjes.