Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree
400 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak
1 pak
2 x 2 doosjes
1
4 eetlepels
2 eetlepels
1 zakje
2 struikjes
Dit heb je nodig
aardappelstamper
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 30-31 - 2009 week 30-31
Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 3 minuten de tuinerwten toe. Warm de lekkerbekjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 1 eetlepel olie goudbruin. Giet de aardappelen en erwten af, stamp ze tot puree en schep de ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Klop een dressing van de rest van de olie met het citroensap en zout en peper naar smaak. Meng de botersla en de witlof met de dressing. Serveer de salade en de erwtenpuree bij de lekkerbekjes.
Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree

hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 3 minuten de tuinerwten toe. Warm de lekkerbekjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 1 eetlepel olie goudbruin. Giet de aardappelen en erwten af, stamp ze tot puree en schep de ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Klop een dressing van de rest van de olie met het citroensap en zout en peper naar smaak. Meng de botersla en de witlof met de dressing. Serveer de salade en de erwtenpuree bij de lekkerbekjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak kookaardappelen
1 pak tuinerwten
2 x 2 doosjes lekkerbekjes
1 ui
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
1 zakje botersla
2 struikjes witlof
Dit heb je nodig
aardappelstamper




