bewaar
Asperges met ansjovisdip
Asperges met ansjovisdip
bewaar

Asperges met ansjovisdip

15 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1 blikje

ansjovisfilets

1 teentje

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

1

citroen

500 g

groene asperges

Dit heb je nodig

  • vijzel

  • barbecue

  • grilltopper

Aan de slag

1

In vijzel ansjovis en knoflook fijnstampen of met vork heel fijn prakken en 3 el olijfolie erdoor kloppen. Dip op smaak brengen met peper. Schil dun van citroen raspen en naar smaak citroenrasp door dip roeren. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.

2

Asperges dun met rest van olie bestrijken en op goed ingevette grilltopper of grillschaal in ca. 8 min. aan beide kanten bruin en gaar grillen. Asperges op schaal leggen en met dip serveren. Lekker met gegrild stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Asperges met ansjovisdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig