Ingrediënten
4 personen
4 rijpe
bananen
100 ml
melk
2 theelepels
koffie
100 g
pure chocolade
½ theelepel
kaneelpoeder
500 ml
vanilleijs
Dit heb je nodig
barbecue
Aan de slag
Bananen in schil aan elke kant 5 min. grillen. Bananen op schaal leggen en enkele min. laten afkoelen. Intussen in pannetje melk aan de kook brengen. Pannetje van vuur nemen en koffie erin oplossen. Chocolade en kaneelpoeder toevoegen en roeren tot gladde saus. Pannetje op minder warm gedeelte van barbecue zetten en saus warm houden. Bananen schillen, eventueel in plakken snijden en over vier borden verdelen. Warme chocoladesaus over banaan schenken en ijs ernaast scheppen. Direct serveren.
Banaan met chocolade van de barbecue
Instructievideo - 00:39 min.
Banaan met mokka-chocoladesaus

nagerecht
null personen
325 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bananen in schil aan elke kant 5 min. grillen. Bananen op schaal leggen en enkele min. laten afkoelen. Intussen in pannetje melk aan de kook brengen. Pannetje van vuur nemen en koffie erin oplossen. Chocolade en kaneelpoeder toevoegen en roeren tot gladde saus. Pannetje op minder warm gedeelte van barbecue zetten en saus warm houden. Bananen schillen, eventueel in plakken snijden en over vier borden verdelen. Warme chocoladesaus over banaan schenken en ijs ernaast scheppen. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 rijpe bananen
100 ml melk
2 theelepels koffie
100 g pure chocolade
½ theelepel kaneelpoeder
500 ml vanilleijs
Dit heb je nodig
barbecue