Ingrediënten
4 personen
1
citroen
150 ml
mayonaise
3 teentjes
knoflook
Aan de slag
Schil dun van citroen raspen en vrucht uitpersen. Mayonaise in schaaltje scheppen, citroenrasp, knoflook en naar smaak citroensap en zout en peper erdoor roeren. Smaken ca. 10 min. laten intrekken. Lekker bij o.a. warmgerookte forel, tilapia in rozemarijnmarinade (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek), pittig gekruide kip en op stokbrood.
Citroenaïoli

bijgerecht
null personen
280 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Schil dun van citroen raspen en vrucht uitpersen. Mayonaise in schaaltje scheppen, citroenrasp, knoflook en naar smaak citroensap en zout en peper erdoor roeren. Smaken ca. 10 min. laten intrekken. Lekker bij o.a. warmgerookte forel, tilapia in rozemarijnmarinade (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek), pittig gekruide kip en op stokbrood.
algemeen:Rooster een hele bol knoflook op de barbecue mooi goudbruin en kruid de volgende keer de saus met deze heerlijke gerookte knoflook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 citroen
150 ml mayonaise
3 teentjes knoflook