Gegrilde boerenachterham met aspergesalsa

255 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom sjalotten 5 min. in azijn marineren. Asperges in stukjes snijden. Aspergestukjes, peterselie, 3 el olijfolie en naar smaak zout en peper door sjalotten mengen. In schaal rucola met rest olijfolie vermengen.

  2. Plakken ham op goed ingevet rooster aan elke kant 2 min. grillen. Plakken ham over vier borden verdelen en salsa erop scheppen. Rucola over borden verdelen. Lekker met aardappelsalade met mosterd (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

  • algemeenMakkelijker en sneller kan een barbecuegerecht bijna niet zijn. Tijd over om aandacht te besteden aan een mooi grillruitje op de ham. Leg de plakken schuin op het rooster, draai ze na een minuut een kwart slag. Doe hetzelfde bij de andere kant.

Gegrilde boerenachterham met aspergesalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel