Italiaanse balsamico- pestomarinade

italiaans
bijgerecht
4 personen
3
13
Advertentie
Ingrediënten
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 2 eetlepels groene pesto
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 2 eetlepels verse Italiaanse kruiden (fijngehakt)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- In kommetje azijn, pesto, knoflook en kruiden door elkaar kloppen. Vlees met marinade bestrijken en, afgedekt, minimaal 30 min. en maximaal 1 dag marineren.
- Marinade voor 500 à 750 g vlees.
Tip:
Een heerlijke marinade voor allerlei soorten rood vlees. Het lekkerst als de marinade een nachtje de tijd krijgt om in te trekken.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek