Kerriemarinade met kokosmelk en mango
5 min. bereiden, 1 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
100 ml
200 ml
2 eetlepels
3 theelepels
2
1
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Het Barbecueboek - Het Barbecueboek
In lage schaal mangosap, kokosmelk, limoensap, kerriepoeder door elkaar kloppen en laurierblaadjes en peper toevoegen Vlees, kip of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 nacht marineren. Vlees, kip of vis af en toe keren. Vlees, kip of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Marinade voor 500 g vis of 500 g vlees.
- algemeenGebruik de overgebleven marinade als sausje. Kook de marinade 2 minuten en voeg naar smaak zout toe. Lekker voor garnalen, witte vissoorten, kip en varkensvlees.
Kerriemarinade met kokosmelk en mango

bijgerecht
4 personen
5 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
In lage schaal mangosap, kokosmelk, limoensap, kerriepoeder door elkaar kloppen en laurierblaadjes en peper toevoegen Vlees, kip of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 nacht marineren. Vlees, kip of vis af en toe keren. Vlees, kip of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Marinade voor 500 g vis of 500 g vlees.
algemeen:Gebruik de overgebleven marinade als sausje. Kook de marinade 2 minuten en voeg naar smaak zout toe. Lekker voor garnalen, witte vissoorten, kip en varkensvlees.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 ml mango
200 ml kokosmelk
2 eetlepels limoensap
3 theelepels kerriepoeder
2 laurierblaadjes
1 rode peper




