bewaar
Wraphoorntjes
Wraphoorntjes
bewaar

Wraphoorntjes

15 min. bereiden
15 min. wachten
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

olie

2

kipfilets

8 kleine

wraptortilla's

2

tomaten

1 zak

peen julienne

1 blik

maïskorrels

geraspte jonge kaas

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kipreepjes in ca. 10 minuten bruin en krokant. Breng ze op smaak met zout en (versgemalen) peper.

2

Draai hoorntjes van de tortillawraps en zet ze vast met een cocktailprikker. Verwarm de oven voor op 175 °C. Vul de hoorntjes afwisselend met laagjes kip, tomaat, peen en mais. Leg een vel bakpapier op een bakblik en leg hierop de hoorntjes. Bestrooi ze met kaas naar smaak. Gratineer en verwarm de hoorntjes 15 minuten in de oven. Direct serveren.

algemeenToe: Yoghurtshake met rood fruit. Meng 250 ml halfvolle yoghurt, 2 el rood fruit (diepvries) en 1 el vloeibare honing met een staafmixer of keukenmachine. Schenk de drank in 4 hoge glazen en serveer met een rietje.