Wraphoorntjes

hoofdgerecht
4 personen
3
29
Advertentie
Ingrediënten
- 2 el olie
- 2 kipfilets ((ca. 400 g), in reepjes)
- 8 kleine wraptortilla's
- 2 tomaten (in blokjes)
- 1 zak peen julienne (150 g)
- 1 blik maïskorrels (150 g)
- geraspte jonge kaas ( (zakje 175 g))
Keukenspullen
- cocktailprikkers
- bakpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kipreepjes in ca. 10 minuten bruin en krokant. Breng ze op smaak met zout en (versgemalen) peper.
- Draai hoorntjes van de tortillawraps en zet ze vast met een cocktailprikker. Verwarm de oven voor op 175 °C. Vul de hoorntjes afwisselend met laagjes kip, tomaat, peen en mais. Leg een vel bakpapier op een bakblik en leg hierop de hoorntjes. Bestrooi ze met kaas naar smaak. Gratineer en verwarm de hoorntjes 15 minuten in de oven. Direct serveren.
Tip:
Toe: Yoghurtshake met rood fruit. Meng 250 ml halfvolle yoghurt, 2 el rood fruit (diepvries) en 1 el vloeibare honing met een staafmixer of keukenmachine. Schenk de drank in 4 hoge glazen en serveer met een rietje.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 635 kcal
- eiwit 42 g
- koolhydraten 50 g
- vet 30 g