Ingrediënten
4 personen
2 bosjes
peen
25 g
boter
2 theelepels
djinten (gemalen komijn)
1 eetlepel
citroensap
2 eetlepels
verse koriander
Aan de slag
Schil 2 bossen peen met een dunschiller en snijd de wortels in stukken van 3 cm. Smelt 25 g boter in een hapjespan en roer er 2 tl djintan (gemalen komijn, potje 25 g, Conimex) door. Voeg aan de wortels 1 el citroensap, 75 ml water en zout naar smaak toe en smoor ze in 12 minuten gaar. Strooi er 2 el fijngehakte koriander over.
Gestoofde worteltjes met komijn

bijgerecht
4 personen
70 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil 2 bossen peen met een dunschiller en snijd de wortels in stukken van 3 cm. Smelt 25 g boter in een hapjespan en roer er 2 tl djintan (gemalen komijn, potje 25 g, Conimex) door. Voeg aan de wortels 1 el citroensap, 75 ml water en zout naar smaak toe en smoor ze in 12 minuten gaar. Strooi er 2 el fijngehakte koriander over.
algemeen:Koriander over? Koriander is onmisbaar in Aziatische gerechten. Zoek voor recepten op ah.nl/recepten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 bosjes peen
25 g boter
2 theelepels djinten (gemalen komijn)
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels verse koriander