Ingrediënten
1 persoon
1
pistoletje
1 blikje
rode kidneybonen
½ bakje
romaatjes
½
komkommer
40 g
kaas
1 eetlepel
sinaasappel-peperdressing
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het pistoletje in ca. 6 min. af in oven. Meng ondertussen de kidneybonen met de tomaten en komkommer, kaas, sprenkel de dressing eroverheen en bewaar in een afgesloten bakje.
Kidneybonensalade met pistoletje

1 personen
500 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het pistoletje in ca. 6 min. af in oven. Meng ondertussen de kidneybonen met de tomaten en komkommer, kaas, sprenkel de dressing eroverheen en bewaar in een afgesloten bakje.
algemeen:Neem het pistoletje mee in een papieren zak of een geperforeerd cellofaanzakje. Dan blijft het knapperig.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 pistoletje
1 blikje rode kidneybonen
½ bakje romaatjes
½ komkommer
40 g kaas
1 eetlepel sinaasappel-peperdressing