Rijstschotel met wilde zalm en venkel

630 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de venkelknol in reepjes en bewaar het groen van de venkel. Breng 800 ml water aan de kook. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de ui en de venkel goudbruin. Voeg de rijst toe en bak deze glazig. Schenk het water erbij, verkruimel de bouillontabletten erboven en roer tot de tabletten zijn opgelost. Dek de pan af, zet hem op een laag vuur en laat de rijst en de venkel in 15 minuten gaar worden. Schep af en toe om. Snijd de tomaten in blokjes, verwijder het vocht en de zaden. Knip het venkelgroen fijn. Verdeel de zalm in stukjes. Schep de tomaten, het venkelgroen, de zalm en de kaas door de rijst en warm het gerecht nog 5 minuten door. Verdeel de rijstschotel over 4 borden.

Rijstschotel met wilde zalm en venkel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel