Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst

628 kcal

20 min. bereiden

2.4/5

(40)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok

  • lage ovenschaal


2007 week 50-51 - 2007 week 50-51

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Zalm in ovenvaste schaal leggen. Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Aspergetips halveren. Limoen in 4 partjes snijden. Zalm in hete oven in 10 min. warm laten worden. Olijfolie ondertussen in wok verhitten. Hierin wokgroenten en asperges 7 min. roerbakken. Sesamzaad toevoegen en 2 min. meebakken. Rijst erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Wilde sesamrijst op 4 borden scheppen en zalm en limoen erop leggen.

Wat vond je van dit recept?

Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig