bewaar
Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst
Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst
bewaar

Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst

20 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 dozen

kruidige gegrilde gemarineerde zalm

½ pak

wilde en witte rijst

2 pakjes

groene aspergetips

1

limoen

3 eetlepels

olijfolie

1 zak

wokgroenten grofgesneden

½ potje

sesamzaad

Dit heb je nodig

  • wok

  • lage ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Zalm in ovenvaste schaal leggen. Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Aspergetips halveren. Limoen in 4 partjes snijden. Zalm in hete oven in 10 min. warm laten worden. Olijfolie ondertussen in wok verhitten. Hierin wokgroenten en asperges 7 min. roerbakken. Sesamzaad toevoegen en 2 min. meebakken. Rijst erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Wilde sesamrijst op 4 borden scheppen en zalm en limoen erop leggen.