bewaar
Linzen met parmaham en rode peper
Linzen met parmaham en rode peper
bewaar

Linzen met parmaham en rode peper

25 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel

olijfolie

100 g

parmaham

2 teentjes

knoflook

½

rode peper

1 blik

linzen

2 eetlepels

verse gemberwortel

1 eetlepel

kerriepoeder

2 eetlepels

crème fraîche

2

sjalotten

15 g

verse peterselie

Aan de slag

Olie in pan verhitten en hierin parmaham, knoflook en rode peper 2 min. fruiten. Linzen, gember, kerriepoeder en naar smaak zout toevoegen. Linzen 15 min. op laag vuur stoven. Crème fraîche erdoor roeren. Linzen voor serveren bestrooien met sjalotten en peterselie. Lekker bij eendenborstfilet.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzen met parmaham en rode peper

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig