Pro­ven­çaal­se kip met cous­cous

(41) waardeer
frans hoofdgerecht 4 personen
3 41

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bereid de kip volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met de tuinkruidenbouillon.
  3. Verhit de olie in een wok en bak de groente 4 tot 6 min. Snijd de peterselie fijn en meng door de couscous. Serveer de kruidencouscous bij de worgende en kip. Besprenkel met jus van de kip.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 04-05

Provençaalse kip met couscous

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pro­ven­çaal­se kip met cous­cous

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 1 Kip in braadzak
  • 300 g couscous
  • 1 tuinkruidenbouillontablet

Bereid de kip volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met de tuinkruidenbouillon.

3
3
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 1 zak Italiaanse wokgroente
  • 15 g verse peterselie

Verhit de olie in een wok en bak de groente 4 tot 6 min. Snijd de peterselie fijn en meng door de couscous.

4
4

Serveer de kruidencouscous bij de worgende en kip. Besprenkel met jus van de kip.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.