bewaar
Truffelpaté in pancetta
Truffelpaté in pancetta
bewaar

Truffelpaté in pancetta

10 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 ml

zoete sherry

200 g

truffelpaté* (zie tip)

8 plakken

pancetta

½ zakje

rucola

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Kook de sherry in een pannetje op hoog vuur in ca. 4 minuten in tot stroop. Snijd de truffelpaté in 4 gelijke plakken en verpak elke plak in 2 plakjes pancetta, steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak de in pancetta verpakte paté op hoog vuur 1-2 minuten lichtbruin, keer halverwege. Leg wat blaadjes rucola op elk bord en een patépakketje. Druppel er sherrystroop over.

algemeen*AH Excellent voor de Feestdagen product. Tijdelijk in het assortiment.