Truffelpaté in pancetta

295 kcal

10 min. bereiden

2.9/5

(58)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers


2008 nr. 13 - Merry Mix-Mas

Aan de slag

  1. Kook de sherry in een pannetje op hoog vuur in ca. 4 minuten in tot stroop. Snijd de truffelpaté in 4 gelijke plakken en verpak elke plak in 2 plakjes pancetta, steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak de in pancetta verpakte paté op hoog vuur 1-2 minuten lichtbruin, keer halverwege. Leg wat blaadjes rucola op elk bord en een patépakketje. Druppel er sherrystroop over.

  • algemeen*AH Excellent voor de Feestdagen product. Tijdelijk in het assortiment.

Wat vond je van dit recept?

Truffelpaté in pancetta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig