bewaar
Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop
Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop
bewaar

Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop

5 min. bereiden
143waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 ml

balsamicoazijn

20 g

suiker

150 g

frambozen

1 el

poedersuiker

8 bolletjes

vanilleroomijs

Aan de slag

1

Doe de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje, blijf roeren en breng aan de kook. Laat het mengsel 2 min. koken totdat de suiker helemaal is opgelost. Laat afkoelen.

2

Verwarm de bevroren frambozen 3 min. in een steelpan. Roer de frambozen kapot tot een grove puree ontstaat. Voeg de poedersuiker toe.

3

Verdeel de frambozenpuree over 4 glazen. Schep in elk glas 2 bolletjes ijs en garneer elk bolletje met een beetje balsamicosiroop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig