bewaar
Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop
Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop
bewaar

Vanille-ijs met frambozen en balsamicosiroop

5 min. bereiden
142waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 ml

balsamicoazijn

20 g

suiker

150 g

frambozen

1 el

poedersuiker

8 bolletjes

vanilleroomijs

Aan de slag

1

Doe de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje, blijf roeren en breng aan de kook. Laat het mengsel 2 min. koken totdat de suiker helemaal is opgelost. Laat afkoelen.

2

Verwarm de bevroren frambozen 3 min. in een steelpan. Roer de frambozen kapot tot een grove puree ontstaat. Voeg de poedersuiker toe.

3

Verdeel de frambozenpuree over 4 glazen. Schep in elk glas 2 bolletjes ijs en garneer elk bolletje met een beetje balsamicosiroop.