bewaar
Wokrolls met Chinese roerbakmix en noedels
Wokrolls met Chinese roerbakmix en noedels
bewaar

Wokrolls met Chinese roerbakmix en noedels

15 min. bereiden
105waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

2 el

arachideolie

600 g

Chinese roerbakmix

300 g

Amoy Straight to wok th­read fi­ne nood­les

250 g

verse gepelde roze garnalen

8

tortillawraps

100 g

verse spinazie

100 ml

zoete chilisaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. Noedels toevoegen en 1 min. al omscheppend meebakken.

2

Sojasaus en helft van garnalen erdoor scheppen, goed doorwarmen. Rest van garnalen erover verdelen. Intussen tortillawraps bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazieblaadjes over wokrolls verdelen en groentemix erop scheppen. Oprollen en serveren met chilisaus.