Wokrolls met Chinese roerbakmix en noedels

Advertentie
Ingrediënten
- 2 tenen knoflook
- 2 el arachideolie
- 600 g Chinese roerbakmix
- 300 g Amoy Straight to wok thread fine noodles
- 250 g verse gepelde roze garnalen
- 8 tortillawraps
- 100 g verse spinazie
- 100 ml zoete chilisaus
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. Noedels toevoegen en 1 min. al omscheppend meebakken.
- Sojasaus en helft van garnalen erdoor scheppen, goed doorwarmen. Rest van garnalen erover verdelen. Intussen tortillawraps bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazieblaadjes over wokrolls verdelen en groentemix erop scheppen. Oprollen en serveren met chilisaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 615 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 87 g
-
vet 17 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Wokrolls met Chinese roerbakmix en noedels
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wokrolls met Chinese roerbakmix en noedels
- 2 tenen knoflook
Knoflook pellen en fijnsnijden.
- 2 el arachideolie
- 600 g Chinese roerbakmix
Olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en ca. 2 min. roerbakken.
- 300 g Amoy Straight to wok thread fine noodles
Noedels toevoegen en 1 min. al omscheppend meebakken.
- 250 g verse gepelde roze garnalen
Sojasaus en helft van garnalen erdoor scheppen, goed doorwarmen. Rest van garnalen erover verdelen.
- 8 tortillawraps
- 100 g verse spinazie
Intussen tortillawraps bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazieblaadjes over wokrolls verdelen en groentemix erop scheppen.
- 100 ml zoete chilisaus
Oprollen en serveren met chilisaus.