Wok­rolls met Chi­ne­se roer­bak­mix en noe­dels

(103) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 103

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. Noedels toevoegen en 1 min. al omscheppend meebakken.
  2. Sojasaus en helft van garnalen erdoor scheppen, goed doorwarmen. Rest van garnalen erover verdelen. Intussen tortillawraps bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazieblaadjes over wokrolls verdelen en groentemix erop scheppen. Oprollen en serveren met chilisaus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 87 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 48-49

Wokrolls met Chinese roerbakmix en noedels

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wok­rolls met Chi­ne­se roer­bak­mix en noe­dels

1
1
  • 2 tenen knoflook

Knoflook pellen en fijnsnijden.

2
2
  • 2 el arachideolie
  • 600 g Chinese roerbakmix

Olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en ca. 2 min. roerbakken.

3
3
  • 300 g Amoy Straight to wok th­read fi­ne nood­les

Noedels toevoegen en 1 min. al omscheppend meebakken.

4
4
  • 250 g verse gepelde roze garnalen

Sojasaus en helft van garnalen erdoor scheppen, goed doorwarmen. Rest van garnalen erover verdelen.

5
5
  • 8 tortillawraps
  • 100 g verse spinazie

Intussen tortillawraps bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazieblaadjes over wokrolls verdelen en groentemix erop scheppen.

6
6
  • 100 ml zoete chilisaus

Oprollen en serveren met chilisaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.