Roomijscoupe met banaan en slagroom
320 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
125 ml
1 el
3
4 bolletjes
4 el
Dit heb je nodig
4 ijscoupes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 40-41 - 2008 week 40-41
Klop de slagroom met de suiker stijf. Pel de bananen, snijd in schuine plakken en verdeel de helft over de ijscoupes.
Schep in elke coupe een bol ijs. Verdeel de rest van de banaan erover en schep de slagroom erop. Schenk in elke coupe 1 el diksap en serveer direct.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:31 min.
Roomijscoupe met banaan en slagroom

nagerecht
4 personen
320 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de suiker stijf. Pel de bananen, snijd in schuine plakken en verdeel de helft over de ijscoupes.
Schep in elke coupe een bol ijs. Verdeel de rest van de banaan erover en schep de slagroom erop. Schenk in elke coupe 1 el diksap en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 ml verse slagroom
1 el kristalsuiker
3 bananen
4 bolletjes vanilleroomijs
4 el diksap appel-exotisch
Dit heb je nodig
4 ijscoupes




