Vissticks met limesaus

425 kcal

20 min. bereiden, 25 min. wachten

3.4/5

(26)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • braadslede


2008 week 38-39 - 2008 week 38-39

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 220 °C. Knoflook pellen en fijnsnijden. Aardappelschijfjes, 2 el olijfolie en knoflook in braadslee mengen. Bestrooien met zout en peper. Aardappelschijfjes in midden van oven in 20-25 min. goudbruin bakken. Halverwege omscheppen. Lime schoonboenen, schil fijnraspen en lime uitpersen. In kom fritessaus losroeren met 2/3 deel limerasp en 1 1/2 el sap. Tuinerwten/wortelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Muntblaadjes van steeltjes halen en fijnsnijden. Rest olie verhitten in koekenpan met antiaanbaklaag en hierin vissticks volgens aanwijzingen op verpakking bruin en gaar bakken. Aardappelschijfjes en groenten over 4 borden verdelen. Groenten bestrooien met munt. Vissticks erbij leggen, flinke lepel limesaus ernaast scheppen en bestrooien met rest limerasp.

Wat vond je van dit recept?

Vissticks met limesaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig