bewaar
Vissticks met limesaus
Vissticks met limesaus
bewaar

Vissticks met limesaus

20 min. bereiden
25 min. wachten
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

1 duopak

aardappelschijfjes

4 eetlepels

olijfolie

1

lime

1 dl

fritessaus

800 g

tuinerwten-wortel

4 takjes

verse munt

10

vissticks

Dit heb je nodig

  • braadslede

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Knoflook pellen en fijnsnijden. Aardappelschijfjes, 2 el olijfolie en knoflook in braadslee mengen. Bestrooien met zout en peper. Aardappelschijfjes in midden van oven in 20-25 min. goudbruin bakken. Halverwege omscheppen. Lime schoonboenen, schil fijnraspen en lime uitpersen. In kom fritessaus losroeren met 2/3 deel limerasp en 1 1/2 el sap. Tuinerwten/wortelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Muntblaadjes van steeltjes halen en fijnsnijden. Rest olie verhitten in koekenpan met antiaanbaklaag en hierin vissticks volgens aanwijzingen op verpakking bruin en gaar bakken. Aardappelschijfjes en groenten over 4 borden verdelen. Groenten bestrooien met munt. Vissticks erbij leggen, flinke lepel limesaus ernaast scheppen en bestrooien met rest limerasp.