Ingrediënten
4 personen
300 g
rijst
2 tenen
knoflook
1 zak
pinda satésaus
4 el
oosterse wokolie
2 schaaltjes
vegetarische hamburgers
1 zak
Chinese roerbakmix
1 zak
spinazie
2 el
Japanse sojasaus
15 g
alfalfa
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en fijnsnijden. Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. 2 el olie in koekenpan verhitten. Hamburgers in 4-5 min. om en om bakken en warm houden. Rest olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en 2-3 min. roerbakken. Spinazie in grote kom doen. Warme roerbakmix en sojasaus erdoor scheppen tot spinazie iets is geslonken. Roerbaksalade over 4 borden verdelen, hamburgers erop leggen en op elk bord lepel saus schenken. Garneren met pluk alfalfa. Rest van saus en rijst erbij geven.
Roerbaksalade met satéburger

hoofdgerecht
null personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en fijnsnijden. Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. 2 el olie in koekenpan verhitten. Hamburgers in 4-5 min. om en om bakken en warm houden. Rest olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en 2-3 min. roerbakken. Spinazie in grote kom doen. Warme roerbakmix en sojasaus erdoor scheppen tot spinazie iets is geslonken. Roerbaksalade over 4 borden verdelen, hamburgers erop leggen en op elk bord lepel saus schenken. Garneren met pluk alfalfa. Rest van saus en rijst erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g rijst
2 tenen knoflook
1 zak pinda satésaus
4 el oosterse wokolie
2 schaaltjes vegetarische hamburgers
1 zak Chinese roerbakmix
1 zak spinazie
2 el Japanse sojasaus
15 g alfalfa