bewaar
Roerbaksalade met satéburger
Roerbaksalade met satéburger
bewaar

Roerbaksalade met satéburger

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rijst

2 tenen

knoflook

1 zak

pinda satésaus

4 el

oosterse wokolie

2 schaaltjes

vegetarische hamburgers

1 zak

Chinese roerbakmix

1 zak

spinazie

2 el

Japanse sojasaus

15 g

alfalfa

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en fijnsnijden. Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. 2 el olie in koekenpan verhitten. Hamburgers in 4-5 min. om en om bakken en warm houden. Rest olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en 2-3 min. roerbakken. Spinazie in grote kom doen. Warme roerbakmix en sojasaus erdoor scheppen tot spinazie iets is geslonken. Roerbaksalade over 4 borden verdelen, hamburgers erop leggen en op elk bord lepel saus schenken. Garneren met pluk alfalfa. Rest van saus en rijst erbij geven.