bewaar
Roerbaksalade met satéburger
Roerbaksalade met satéburger
bewaar

Roerbaksalade met satéburger

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rijst

2 tenen

knoflook

1 zak

pinda satésaus

4 el

oosterse wokolie

2 schaaltjes

vegetarische hamburgers

1 zak

Chinese roerbakmix

1 zak

spinazie

2 el

Japanse sojasaus

15 g

alfalfa

Aan de slag

1

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en fijnsnijden. Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. 2 el olie in koekenpan verhitten. Hamburgers in 4-5 min. om en om bakken en warm houden. Rest olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en 2-3 min. roerbakken. Spinazie in grote kom doen. Warme roerbakmix en sojasaus erdoor scheppen tot spinazie iets is geslonken. Roerbaksalade over 4 borden verdelen, hamburgers erop leggen en op elk bord lepel saus schenken. Garneren met pluk alfalfa. Rest van saus en rijst erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerbaksalade met satéburger

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig