bewaar
Wraps met chili-peterseliedip
Wraps met chili-peterseliedip
bewaar

Wraps met chili-peterseliedip

20 min. bereiden
5 min. wachten
36waarderingen

Ingrediënten

4

wraptortilla's

1 schaal

avocado's

1 el

limoensap

½ zakje

verse peterselie

150 ml

sweet chilisaus

2 el

wokolie

1 schaal

runderreepjes naturel

1 pak

Mexicaanse

1 tl

milde paprikapoeder

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Wraps verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Avocado's schillen, in plakken snijden en besprenkelen met limoensap. Peterselie fijnsnijden. Helft van peterselie door chilisaus roeren. Wokolie in wok verhitten en runderreepjes ca. 3 min. roerbakken. Vlees uit pan scheppen. Bevroren groenten in achtergebleven olie 4 min. roerbakken. Vlees, paprikapoeder en rest van peterselie toevoegen en nog 1 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Vlees-groentemengsel over wraps verdelen en wraps oprollen. Chili-peterseliedip en avocado erbij serveren.