bewaar
Tofuspiesjes met mangochutney en paksoi
Tofuspiesjes met mangochutney en paksoi
bewaar

Tofuspiesjes met mangochutney en paksoi

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

mangochutney

6 el

Oosterse

1 bak

tofu naturel

2 struiken

paksoi

1 pak

woknoedels

4 el

seroendeng

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • grill- of koekenpan

Aan de slag

Mangochutney met 3 el olie goed doorroeren. Tofu droogdeppen en in de breedte halveren. Beide helften in 6 repen snijden en in lengterichting aan satéstokjes rijgen. Tofu bestrijken met chutneymengsel en ca. 10 min. laten intrekken. Grillpan verhitten en helft tofuspiesjes in 6-8 min. rondom goudbruin bakken. Tofuspiesjes uit pan halen en warmhouden. Rest tofuspiesjes goudbruin bakken. Marinade bewaren. Intussen paksoi in repen snijden. Woknoedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rest olie in wok verhitten en paksoi 2-3 min. roerbakken. Mie en marinade erdoor scheppen. Mie over 4 borden verdelen en tofuspiesjes erop leggen. Bestrooien met seroendeng.