Pasta met ricotta, tomaat en basilicum
Pasta met ricotta, tomaat en basilicum
bewaar
bewaar

Pasta met ricotta, tomaat en basilicum

Deze pasta met ricotta is makkelijk te maken en snel klaar. Ideaal pasta recept voor op een zomerse avond.

15 min. bereiden
255waarderingen

    Aan de slag

    1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de basilicum fijn. Schep de ricotta om met de helft van de olie en de helft van de basilicum. Breng op smaak met de nootmuskaat, (versgemalen) peper en zout. Giet de pasta af, bewaar 1-2 el kookvocht. Halveer de tomaten. Schep de pasta om met de tomaten en de rest van de olie. Verdeel de pasta over borden. Schep er wat ricotta op en bestrooi met de rest van het basilicum.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Pasta met ricotta, tomaat en basilicum

    Deze pasta met ricotta is makkelijk te maken en snel klaar. Ideaal pasta recept voor op een zomerse avond.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

    Dit heb je nodig