bewaar
Wok rolls met groentemix en komijnyoghurt
Wok rolls met groentemix en komijnyoghurt
bewaar

Wok rolls met groentemix en komijnyoghurt

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blik

groentemix

4 eetlepels

zonnebloemolie

2 bakjes

tofu roerbak fijngekruid

2 zakken

bloemkoolroosjes

150 g

yoghurt

1 theelepel

djinten (gemalen komijn)

½ fles

woksaus

1 zak

wok rolls

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Groentemix afgieten. 2 el olie in wok verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uit pan scheppen. Rest olie verhitten, bloemkool toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. 100 ml water toevoegen en op matig vuur stoven tot bloemkool beetgaar is en het vocht is verdampt. Intussen yoghurt en komijnzaad mengen en op smaak brengen met zout en peper. Groentemix, tofu en woksaus door bloemkool scheppen en goed doorwarmen. Intussen wok rolls verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Wok rolls serveren met groentemix en komijnyoghurt.