Ingrediënten
4 personen
125 g
Chinese
1 struik
paksoi
2 eetlepels
roerbakolie
2 tenen
knoflook
2
rode uien
1 l
kippenbouillon
2 eetlepels
sojasaus
½
lime
3 eetlepels
verse koriander
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Kook de mie beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoistelen in brede repen en de paksoibladeren in dunne reepjes en houd ze gescheiden van elkaar. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook met de ui en de paksoistelen 2-3 minuten Voeg de bouillon toe en kook de soep 5 minuten op zacht vuur. Voeg de paksoibladeren toe en warm de soep nog heel even door. Breng de soep op smaak met de sojasaus en 1 à 2 eetlepels limesap. Schep de mie in de soepborden en schenk de hete soep erop. Bestrooi met de koriander.
Noedelsoep met verse koriander

bijgerecht
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoistelen in brede repen en de paksoibladeren in dunne reepjes en houd ze gescheiden van elkaar. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook met de ui en de paksoistelen 2-3 minuten Voeg de bouillon toe en kook de soep 5 minuten op zacht vuur. Voeg de paksoibladeren toe en warm de soep nog heel even door. Breng de soep op smaak met de sojasaus en 1 à 2 eetlepels limesap. Schep de mie in de soepborden en schenk de hete soep erop. Bestrooi met de koriander.
algemeen:Deze noedelsoep vormt samen met een oosterse kipsalade (recept elders op de site) een volwaardige maaltijd.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)125 g Chinese
1 struik paksoi
2 eetlepels roerbakolie
2 tenen knoflook
2 rode uien
1 l kippenbouillon
2 eetlepels sojasaus
½ lime
3 eetlepels verse koriander
Dit heb je nodig
wok