bewaar
Prinsessencakejes
Prinsessencakejes
bewaar

Prinsessencakejes

10 min. bereiden
20 min. wachten
38waarderingen

Ingrediënten

12 porties

125 g

boter

125 g

suiker

125 g

bloem

3

eieren

6 el

aardbeienjam

100 g

verse roomkaas

1 doosje

frambozen

Dit heb je nodig

  • 12 muffinvormen, ingevet

  • bakplaat

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de boter, suiker, bloem en eieren. Schep het beslag in de holtes van de muffinvorm. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Controleer of de muffins gaar zijn door er een satéprikker in te steken. Komt de prikker er droog uit, dan zijn de muffins gaar.

2

Roer de aardbeienjam goed door de roomkaas. Bestrijk de bovenkant van de muffins met het roomkaas-jammengsel en druk er voorzichtig wat frambozen op. Versier de cakejes verder met taartdecoratie naar keuze.