Prin­ses­sen­ca­ke­jes

(38) waardeer
hollands gebak 12 stuks
3 38

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 12 muffinvormen, ingevet
  • bakplaat
  • staafmixer of keukenmachine

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de boter, suiker, bloem en eieren. Schep het beslag in de holtes van de muffinvorm. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Controleer of de muffins gaar zijn door er een satéprikker in te steken. Komt de prikker er droog uit, dan zijn de muffins gaar.
  2. Roer de aardbeienjam goed door de roomkaas. Bestrijk de bovenkant van de muffins met het roomkaas-jammengsel en druk er voorzichtig wat frambozen op. Versier de cakejes verder met taartdecoratie naar keuze.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.