Kokos-citroensoep met gegrilde garnaal

70 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de currypasta tot deze begint te geuren. Schenk de kippenbouillon en de kokosmelk erbij en breng zachtjes aan de kook. Schep 1 theelepel citroenrasp door de soep. Laat nog 5 minuten doorkoken. Bestrijk de gamba's met 1 eetlepel olie en bestrooi ze met zeezout en chilipeper. Gril de gamba's in 3-5 minuten rondom goudbruin. Schenk de soep in 8 kleine glaasjes, hang de garnaal over de rand. Bestrooi met de koriander.

Kokos-citroensoep met gegrilde garnaal

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel