bewaar
Visfilet in fijne kruidensaus
Visfilet in fijne kruidensaus
bewaar

Visfilet in fijne kruidensaus

30 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

tomaten

2

courgettes

100 ml

appelsap

1 pakje

koolvisfilet

1 zak

aardappels

1 pakje

verse roomkaas

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten en courgettes schoonmaken. Tomaten halveren. Courgettes in dikke plakken snijden. Appelsap in ovenvaste schaal schenken. In het vocht (bevroren) vis leggen en daaroverheen groenten verdelen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. In hete oven in 20-25 min. gaar laten worden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak gaarkoken in ca. 15 min. Afgieten. Vis en groenten op 4 warme borden leggen. Klein kopje kookvocht in steelpan schenken, verse kaas toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelen op borden scheppen. Saus over vis schenken.