Visfilet in fijne kruidensaus

381 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(18)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal inhoud ca. 2 liter


2007 week 50-51 - 2007 week 50-51

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten en courgettes schoonmaken. Tomaten halveren. Courgettes in dikke plakken snijden. Appelsap in ovenvaste schaal schenken. In het vocht (bevroren) vis leggen en daaroverheen groenten verdelen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. In hete oven in 20-25 min. gaar laten worden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak gaarkoken in ca. 15 min. Afgieten. Vis en groenten op 4 warme borden leggen. Klein kopje kookvocht in steelpan schenken, verse kaas toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelen op borden scheppen. Saus over vis schenken.

Wat vond je van dit recept?

Visfilet in fijne kruidensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig