Tomaten-roerbaksoep met gehakt

235 kcal

20 min. bereiden

2.7/5

(42)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


Aan de slag

  1. Bleekselderij wassen, schoonmaken en in dunne boogjes snijden. Peentjes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. Prei schoonmaken, wassen en in (schuine) ringetjes snijden. Bakgember iets fijner snijden.

  2. In wok 1 eetlepel olie verhitten. Rundergehakt in ca. 2 minuten rul roerbakken. Rest van olie toevoegen. Selderij, wortel en prei toevoegen en op halfhoog vuur ca. 1 1/2 minuut roerbakken. Bakgember, sherry en sojasaus erdoor roeren. 6 dl water erbij schenken. Soepmix erdoor roeren en geheel aan de kook brengen. Soep ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveren met (warm) stokbrood.

Wat vond je van dit recept?

Tomaten-roerbaksoep met gehakt

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig