Ca­ta­laan­se braad­worst met cour­get­te­rijst

(52) waardeer
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 52

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Afgieten. Chorizo in stukjes snijden. Courgettes in plakjes snijden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten, hierin braadworstjes 15 min. bakken. In koekenpan rest olie verhitten en hierin chorizo, courgette, ui en knoflook 5 min. bakken. Amandelen, gekookte rijst en paprikapoeder toevoegen en 3 min. meebakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Courgetterijst met chorizo over 4 borden verdelen en braadworst ernaast leggen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 831 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.