bewaar
Tropische fruitsalade met witte kaas en rauwe ham
Tropische fruitsalade met witte kaas en rauwe ham
bewaar

Tropische fruitsalade met witte kaas en rauwe ham

10 min. bereiden
15 min. wachten
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

prei

½ flesje

balsamicodressing

1 pot

witte kaasblokjes

1 zak

aardappelkroketjes

1 krop

sla

1 bak

tropische fruitsalade

1 pakje

rauwe ham

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Wit en lichtgroen deel van prei in flinterdunne ringetjes snijden en wassen. In grote schaal prei en kaas mengen. Aardappelkroketjes op bakplaat leggen en in oven in ca. 15 min. bruin laten worden. Slabladeren lostrekken. Grote bladeren in stukken scheuren. Sla wassen en drogen. Fruitsalade en dressing door kaas en prei scheppen. Vlak voor het eten sla erdoor husselen. Salade op 4 borden scheppen, flinterdunne rauwe ham en aardappelkroketjes erbij leggen.