bewaar
Voorjaarssalade met frisgevulde aardappel
Voorjaarssalade met frisgevulde aardappel
bewaar

Voorjaarssalade met frisgevulde aardappel

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 grote

aardappels

100 g

tuinerwten

3 takjes

munt

3 eetlepels

yoghurt

250 g

cherrytomaten

1 pak

roerbakreepjes

1 eetlepel

olie

1 zak

veldsla

Dit heb je nodig

  • grillpan met antiaanbaklaag

Aan de slag

Pof de aardappels in 12 minuten in de magnetron (800 watt) gaar. Laat ze 10 minuten onder een theedoek verder gaar worden. Kook de erwten 2 minuten in een bodempje water, giet ze af en prak ze fijn. Roer de fijngesneden munt en de magere yoghurt door de erwten en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrijk de tomaten en de Quorn-reepjes dun met de olie. Verhit de grillpan en gril de tomaten en de Quorn roerbakreepjes tot ze een bruingestreept motiefje hebben. Verdeel de veldsla over twee borden en schep de tomaten en de Quorn roerbakreepjes erover. Snijd de aardappels open, schep de erwten-muntsaus erin en leg ze ernaast.

tip

algemeenZin in vlees? Je kunt de Quorn roerbakreepjes vervangen door (voorgesneden) reepjes kipfilet.