bewaar
Cake met peer met gepaneerde ijsbol
Cake met peer met gepaneerde ijsbol
bewaar

Cake met peer met gepaneerde ijsbol

10 min. bereiden
1 uur 10 min. wachten
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

boter

1 pak

cakemix

3

eieren

50 ml

halfvolle melk

1 zakje

amandelschaafsel

2 rijpe

handperen

1 bekertje

slagroom

1 zakje

vanillesuiker

4 bolletjes

roomijs

Dit heb je nodig

  • mixer

  • cakevorm inhoud 1 liter, ingevet

Aan de slag

Met mixer boter zacht mixen. Cakemix, eieren en melk toevoegen en 1 min. tot glad geheel kloppen. Daarna nog 5 min. mixen. Beslag in ingevette cakevorm doen en op 160 °C in midden van oven in 60-70 min. gaarbakken. Laten afkoelen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren. Laten afkoelen. Peren schillen, halveren, van klokhuis ontdoen en in partjes snijden. Met mixer slagroom en vanillesuiker stijfkloppen. Van cake 4 plakken snijden en op vier bordjes leggen. Slagroom over cake verdelen. Met peer garneren. Bolletjes ijs snel door amandelschaafsel rollen en naast cake leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cake met peer met gepaneerde ijsbol

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig