bewaar
Supersnelle ontbijttaart
Supersnelle ontbijttaart
bewaar

Supersnelle ontbijttaart

Tover een Turks brood om in een hemels ontbijtgerecht met citroenmascarpone en vers fruit.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
173waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1

Turks brood

250 g

verse aardbei

250 g

mascarpone

4 el

lemon curd

2 takjes

verse munt

125 g

verse frambozen

150 g

verse bramen

125 g

verse blauwe bessen

2 el

kristalsuiker

Tover een Turks brood om in een hemels ontbijtgerecht met citroenmascarpone en vers fruit.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 ºC. Snijd de pide horizontaal doormidden en rooster ca. 10 minuten in de hete oven. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in plakjes. Meng in een kom de mascarpone met de lemon curd.

2

Bestrijk beide helften van de pide met het mascarponemengsel. Beleg het brood met de aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen. Snijd de muntblaadjes in dunne reepjes. Beleg het brood met de aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen. Bestrooi met de suiker en munt. Bon appétit!