bewaar
Roergebakken spruiten met walnoten
Roergebakken spruiten met walnoten
bewaar

Roergebakken spruiten met walnoten

Roergebakken in kerrie-olie herken je je spruit niet meer terug.

15 min. bereiden
220waarderingen

Ingrediënten

2 personen

350 g

spruitjes

28 g

ongebrande walnoten

2 el

wokolie

2 tl

kerriepoeder

1

rode ui

100 ml

kraanwater

Dit heb je nodig

  • wok

Roergebakken in kerrie-olie herken je je spruit niet meer terug.

Aan de slag

1

Halveer de spruiten. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een wok en roer de kerriepoeder door de olie. Schep de spruiten door de kerrie-olie en roerbak ze 3 min. Snijd de rode ui in reepjes, voeg toe en roerbak nog 2 min.

2

Schenk het water erbij en laat de spruiten in nog 3-4 min. op hoog vuur gaar worden. Laat het vocht verdampen. Schep de walnoten door de spruiten en warm het gerecht al omscheppend nog even door. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

combinatietipLekker bij gehaktballen met aardappelpuree.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.