Sa­la­de van porto­bel­lo met krui­di­ge so­jadres­sing

(80) waardeer
voorgerecht 4 personen
4 80

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Veeg de portobello's schoon met keukenpapier en snijd ze in dikke repen. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de bosuitjes en knoflook 1 minuut. Voeg de repen portobello toe en bak ze al omscheppend 3 minuten. Schenk de sojasaus en het citroensap in de pan en voeg het vijfkruidenpoeder toe. Breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verdeel de rucola over vier borden en schep er de portobellosalade met kruidige sojadressing op.

Tip:

In plaats van vijfkruidenpoeder kun je ook gemberpoeder gebruiken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.