bewaar
Rijst met visragout
Rijst met visragout
bewaar

Rijst met visragout

25 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

zilvervliesrijst

500 g

prei

2

winterwortels

3 eetlepels

(vloeibare) margarine

6 eetlepels

bloem

1 pak

soja cuisine

1

(vis)bouillontablet

2 bakjes

roze garnalen

100 g

kabeljauwfilet

Aan de slag

Zilvervliesrijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Prei in ringen snijden en wassen. Peen schrappen en in blokjes snijden. Peen in ca. 5 min. beetgaar koken. In pan margarine verhitten. Prei ca. 3 min. bakken. Bloem toevoegen en doorroeren. Soja cuisine en 400 ml water toevoegen en roeren tot een gebonden saus ontstaat. Bouillonblokje, garnalen en kabeljauw toevoegen en ca. 4 min. zachtjes verwarmen. Kabeljauw tijdens het verwarmen kleiner maken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst over vier borden verdelen en ragout erover verdelen. Met gekookte peen serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijst met visragout

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig