bewaar
Rijst met visragout
Rijst met visragout
bewaar

Rijst met visragout

25 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

zilvervliesrijst

500 g

prei

2

winterwortels

3 eetlepels

(vloeibare) margarine

6 eetlepels

bloem

1 pak

soja cuisine

1

(vis)bouillontablet

2 bakjes

roze garnalen

100 g

kabeljauwfilet

Aan de slag

Zilvervliesrijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Prei in ringen snijden en wassen. Peen schrappen en in blokjes snijden. Peen in ca. 5 min. beetgaar koken. In pan margarine verhitten. Prei ca. 3 min. bakken. Bloem toevoegen en doorroeren. Soja cuisine en 400 ml water toevoegen en roeren tot een gebonden saus ontstaat. Bouillonblokje, garnalen en kabeljauw toevoegen en ca. 4 min. zachtjes verwarmen. Kabeljauw tijdens het verwarmen kleiner maken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst over vier borden verdelen en ragout erover verdelen. Met gekookte peen serveren.