bewaar
Rijst met wokgroente, snijbonen en garnalen
Rijst met wokgroente, snijbonen en garnalen
bewaar

Rijst met wokgroente, snijbonen en garnalen

Roerbakken? Pak dan snel de rijst, garnalen en snijbonen erbij! In 15 min. is dit gerecht klaar.

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

2 tenen

knoflook

450 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

3 el

milde olijfolie

600 g

Chinese wokgroente grootverpakking

400 g

verse gesneden snijbonen

2 el

garam masala

Dit heb je nodig

  • wok

Roerbakken? Pak dan snel de rijst, garnalen en snijbonen erbij! In 15 min. is dit gerecht klaar.

Aan de slag

1

Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.

2

Snijd ondertussen de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de garnalen ca. 3 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente en snijbonen toe en roerbak nog 2-3 min mee. Voeg de garam masala en de rijst toe en verwarm kort mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijst met wokgroente, snijbonen en garnalen

Roerbakken? Pak dan snel de rijst, garnalen en snijbonen erbij! In 15 min. is dit gerecht klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig