Pasta met salami en artisjok
645 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2 eetlepels
1
1 teentje
200 g
1 blik
4
1 theelepel
100 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 nr. 01 - Veel voor weinig
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook op laag vuur goudbruin. Bak de gehalveerde plakken salami mee tot ze knapperig zijn. Snijd de artisjokken in plakken. Roer de artisjokplakken en de tomaatreepjes door het salamimengsel. Breng op smaak met munt of dragon en (versgemalen) peper. Giet de pasta af en verdeel die over vier borden. Verdeel het salamimengsel en de olijven over de borden en serveer direct.
Pasta met salami en artisjok

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook op laag vuur goudbruin. Bak de gehalveerde plakken salami mee tot ze knapperig zijn. Snijd de artisjokken in plakken. Roer de artisjokplakken en de tomaatreepjes door het salamimengsel. Breng op smaak met munt of dragon en (versgemalen) peper. Giet de pasta af en verdeel die over vier borden. Verdeel het salamimengsel en de olijven over de borden en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pasta
2 eetlepels olijfolie
1 ui
1 teentje knoflook
200 g salami
1 blik artisjokken
4 gedroogde tomaten op olie
1 theelepel gedroogde munt
100 g olijven zonder pit




