Ingrediënten
4 personen
1 bakje
kastanjechampignons
1 bak
paddestoelenmelange
1
ui
1 teentje
knoflook
1
appel
1 zak
rode kool met appel
1 bak
verse aardappelpuree
4 eetlepels
roomboter
300 g
verse geitenkaas
Aan de slag
Paddenstoelen schoonvegen en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Appel wassen en met appelboor klokhuis verwijderen. Appel in 8 plakken snijden. Rodekool in pan verwarmen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verhitten. Geitenkaas in 4 plakken snijden. Grill op hoogste stand voorverwarmen. In braadpan 3 el boter verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Paddenstoelen toevoegen en 6 min. bakken. In koekenpan rest boter verhitten, appel 2 min. bakken. Op bord appelplak leggen, schep puree erop, appelplak, nog een schep puree en afdekken met geitenkaas. Bord met torentje 2 min. onder hete grill plaatsen. Paddenstoelen melange met zout en peper op smaak brengen en naast torentje scheppen. Met rode kool serveren.
Pureetorentje met geitenkaas

hoofdgerecht
null personen
525 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Paddenstoelen schoonvegen en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Appel wassen en met appelboor klokhuis verwijderen. Appel in 8 plakken snijden. Rodekool in pan verwarmen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verhitten. Geitenkaas in 4 plakken snijden. Grill op hoogste stand voorverwarmen. In braadpan 3 el boter verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Paddenstoelen toevoegen en 6 min. bakken. In koekenpan rest boter verhitten, appel 2 min. bakken. Op bord appelplak leggen, schep puree erop, appelplak, nog een schep puree en afdekken met geitenkaas. Bord met torentje 2 min. onder hete grill plaatsen. Paddenstoelen melange met zout en peper op smaak brengen en naast torentje scheppen. Met rode kool serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 bakje kastanjechampignons
1 bak paddestoelenmelange
1 ui
1 teentje knoflook
1 appel
1 zak rode kool met appel
1 bak verse aardappelpuree
4 eetlepels roomboter
300 g verse geitenkaas