bewaar
Romige kabeljauwschotel
Romige kabeljauwschotel
bewaar

Romige kabeljauwschotel

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

kabeljauwfilet

2

rode uien

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 duopak

aardappelschijfjes

1 pak

tuinerwten

1 kuipje

cuisine knoflook & fijne kruiden

Aan de slag

Kabeljauw in magnetron bij 900 watt in 4 min. laten ontdooien en in stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In hapjespan olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken. Laatste 2 min. uien toevoegen en bruinbakken. Erwten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Boursin aan aardappels toevoegen en al roerend op heel zacht vuur verwarmen. Kabeljauw en erwten voorzichtig erdoor scheppen en nog 2 min. verwarmen. Kabeljauw-aardappelschotel over vier borden verdelen.