bewaar
Italiaanse kabeljauwschotel
Italiaanse kabeljauwschotel
bewaar

Italiaanse kabeljauwschotel

20 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

450 g

verse kabeljauwfilet

1 zakje

Italiaanse roerbakolie & kruiden

250 g

cherrytomaten

400 g

ratatouillemix

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de kabeljauw met de helft van de olie. Halveer de tomaatjes. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ratatouillemix ca. 3 min. Schep de tomaatjes door de ratatouille en bak nog 2 min. mee.

2

Bak ondertussen in een koekenpan met antiaanbaklaag de kabeljauwfilet in ca. 5 min. lichtbruin en gaar. Keer de vis halverwege de baktijd voorzichtig om. Verdeel de rijst en ratatouille over borden en leg de kabeljauwfilet erop.