Italiaans gevulde koolbladeren

555 kcal

20 min. bereiden, 10 min. wachten

3/5

(62)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet


2006 week 44-45 - 2006 week 44-45

Aan de slag

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van kool vijf buitenste bladeren verwijderen. Deze worden niet gebruikt. Naar smaak vier tot vijf bladeren per persoon nemen, wassen en 1 min. koken. Rest van kool in reepjes snijden en wassen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten en reepjes kool, paprika en champignons 4 min. roerbakken. Rijst met groenten, hüttenkäse en gusto mengen. Mengsel in koolbladeren scheppen. Bladeren oprollen, in ovenschaal leggen en 10 min. in oven verwarmen.

Wat vond je van dit recept?

Italiaans gevulde koolbladeren

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig