bewaar
Italiaans gevulde koolbladeren
Italiaans gevulde koolbladeren
bewaar

Italiaans gevulde koolbladeren

20 min. bereiden
10 min. wachten
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

1

savooienkool

1

rode paprika

1 doosje

champignons

2 eetlepels

(olijf)olie

1 beker

hüttenkäse

2 potten

gusto intenso tomaat/paprika/chili

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van kool vijf buitenste bladeren verwijderen. Deze worden niet gebruikt. Naar smaak vier tot vijf bladeren per persoon nemen, wassen en 1 min. koken. Rest van kool in reepjes snijden en wassen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten en reepjes kool, paprika en champignons 4 min. roerbakken. Rijst met groenten, hüttenkäse en gusto mengen. Mengsel in koolbladeren scheppen. Bladeren oprollen, in ovenschaal leggen en 10 min. in oven verwarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaans gevulde koolbladeren

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig