Appelnotencrumble met hazelnootslagroom
bewaar
bewaar

Appelnotencrumble met hazelnootslagroom

15 min. bereiden
30 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Hazelnoten grof hakken. Bloem, boter, suiker, driekwart van noten en mespunt zout tot kruimelig deeg mengen (met keukenmachine of mixer). Appels schillen, schoonmaken en in stukjes snijden. In ingevette ovenschaal appels verdelen. Kruimeldeeg over fruit verdelen en crumble in 30 min. goudbruin bakken. Crumble warm en met flinke toef slagroom serveren. Overgebleven noten over slagroom strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appelnotencrumble met hazelnootslagroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig