bewaar
Ribeye steak met rodewijnsaus
Ribeye steak met rodewijnsaus
bewaar

Ribeye steak met rodewijnsaus

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

900 g

aardappelpuree met boter

1

ui

250 g

kastanjechampignons

400 g

Hollandse roerbakgroenten

4 el

vloeibare margarine

400 g

ribeye steak

50 ml

rode wijn

Aan de slag

1

Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de margarine in een wok. Roerbak de groenten 6 min.

2

Verhit de margarine in een grote koekenpan met dikke bodem en bak de biefstuk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de biefstuk uit de pan en houd onder aluminiumfolie warm. Bak in het achtergebleven vet de ui met de champignons 4 min. Blus af met de wijn. Breng op smaak met de kruiden (uit verpakking van het vlees). Snijd de biefstuk schuin in plakjes, verdeel over borden en schep de saus erbij. Serveer met de puree en de groenten.