bewaar
Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing
Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing
bewaar

Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing

15 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

6 personen

50 g

walnoten

1 teentje

knoflook

1 eetlepel

grove mosterd

4 eetlepels

sinaasappelsap

8 eetlepels

olijfolie extra vierge

2 blikken

artisjokharten

300 g

beenham

Dit heb je nodig

  • vijzel

Aan de slag

Stamp de noten met de knoflook fijn in een vijzel en stamp er vervolgens de mosterd, sinaasappelsap en de olijfolie door (of pureer alle voornoemde ingrediënten fijn met de staafmixer). Breng pittig op smaak met zout en peper. Snijd de artisjokharten in dunne plakjes. Verdeel de beenham over een grote schaal en leg er een dun laagje artisjokharten op. Bedruppel de schotel met walnotendressing en bestrooi de artisjokharten met extra (versgemalen) peper.