bewaar
Pasta frittata met paddenstoelen
Pasta frittata met paddenstoelen
bewaar

Pasta frittata met paddenstoelen

35 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

200 g

volkoren spaghetti

5 eetlepels

olijfolie

2

uien

1 teentje

knoflook

500 g

gemengde paddestoelen

1 theelepel

chilipoeder

1 eetlepel

Italiaanse kruiden

4

eieren

6 eetlepels

slagroom

100 g

harde geitenkaas

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee. Breng ze pittig op smaak met zout, peper, chilipoeder en de Italiaanse kruiden. Laat de spaghetti uitlekken. Meng de paddenstoelen door de spaghetti. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en schep hierin het spaghettimengsel. Klop de eieren los met de slagroom en de geitenkaas, breng op smaak met zout en peper en schenk dit over het spaghetti-mengsel. Laat het geheel afgedekt op matig vuur in 10-15 minuten gaar worden. Zodra de bovenkant droog is geworden, keer dan de frittata om met behulp van een bord en bak de andere zijde nog 3-4 minuten. Lekker met een groene salade.