bewaar
Frambozencakejes met witte chocolade
Frambozencakejes met witte chocolade
bewaar

Frambozencakejes met witte chocolade

Een gouden combi. Frambozen met chocolade, gelukkig gaan ze per 12.

15 min. bereiden
25 min. oventijd
499waarderingen

Ingrediënten

12 porties

100 g

witte chocolade

225 g

zelfrijzend bakmeel

200 g

kristalsuiker

8 g

vanillesuiker

1 tl

zout

200 g

ongezouten roomboter

2

middelgrote eieren

150 g

verse frambozen

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 12 holtes

Een gouden combi. Frambozen met chocolade, gelukkig gaan ze per 12.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de witte chocolade. Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en het zout.

2

Smelt de boter. Klop in een andere vorm de eieren los en meng ze met de gesmolten boter. Roer het eiermengsel snel door de droge ingrediënten tot een dik beslag.

3

Vet de muffinvormpjes in. Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierop 3 frambozen. Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm. Bak de cakejes ca. 25 min. in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin.

tip

Cupcakes maken

Instructievideo - 00:44 min.