Vlaflip anders

Advertentie
Ingrediënten
- 3 sinaasappels
- 1 abrikoos (of nectarine)
- ¼ (cantaloupe)meloen
- ½ liter vanillevla
- ½ liter yoghurt
- 1 eetlepel poedersuiker
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pers 2 sinaasappels uit. Schil de andere sinaasappel en snijd het vruchtvlees tussen de velletjes uit. Halveer de abrikoos, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Schil de meloen, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in mooie blokjes van circa 2 cm. Schep de sinaasappel- en abrikoospartjes met de meloenblokjes door het sinaasappelsap. Verdeel de gele vla over vier hoge glazen en schenk hier vervolgens de yoghurt op. Verdeel nu de fruitsalade over de glazen en strooi op elk toetje een beetje poedersuiker.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 225 kcal
- eiwit 10 g
- koolhydraten 35 g
- vet 5 g